Feldenkrais Individueel

Een individueel consult (Functional Integration) wordt aangepast aan de vraag van jou op dat moment. Soms wordt aanraking gebruikt om een beweging te verduidelijken door je aandacht te leiden naar een specifiek lichaamsdeel. Met deels non-verbale communicatie voel je hoe je je lichaam gebruikt, organiseert en hoe je dit kunt veranderen.

Als je veel klachten hebt of verduidelijking wilt van een specifieke beweging is een individueel consult aan te raden. Het kan ook prettig zijn om naast het volgen van de groepslessen een individueel consult te nemen om dieper in te gaan op een specifieke vraag of een probleem.

Vrijer bewegen met Feldenkrais; Albatros zwevend in de lucht

De sessie wordt liggend op de grond of op een tafel gevolgd, soms zittend op een stoel, of staand. De bewegingen zijn gericht op het bewust voelen wat je doet en op het organische leren.

Voor een individueel bewegingsadvies of consult Feldenkrais kun je een afspraak maken. Een afspraak duurt een uur en kan in Eindhoven of Helmond plaatsvinden of op een in overleg te bepalen locatie (eventueel aan huis).

Vivid care is aangesloten bij de VDV, VBAG en RBCZ. Afhankelijk van de afgesloten aanvullende zorgverzekering kunnen er vergoedingen gegeven worden voor de consulten. Soms vergoeden werkgevers de kosten.

Sitemap | Disclaimer | 2010 – 2015 © Vivid Care