Bedrijfstraining Feldenkrais

De houding en bewegingsmethode Feldenkrais kan een goed hulpmiddel zijn om het ziekteverzuim ten gevolge van een aantal veel voorkomende stressgerelateerde en beroepsgerelateerde klachten terug te dringen. Veel mensen maken onbewust niet zo handig gebruik van de mogelijkheden om bewegingen zo efficiënt mogelijk te maken. De gevolgen zijn vaak dat mensen thuis blijven of maar gedeeltelijk functioneren door aanhoudende rugklachten, nekklachten, schouderklachten, stress.

De Feldenkrais methode maakt de deelnemers bewust hoe ze zichtzelf organiseren en hoe het anders kan. Een bedrijfstraining kan themagericht gegeven worden aan groepen van een halve dag, een dag of weekend. Het thema is in overleg te bepalen.

Feldenkrais voor wie; Opening in rots en stromend water

U kunt hierbij denken aan een thema:

bulletdriehoek vermindering van beroepsgeralateerde klachten
  zoals RSI, CANS, rugklachten, nekklachten, schouderklachten die vaak een gevolg zijn van een verkeerde houding of een niet doelmatig gebruik van mogelijkheden tot bewegen

bulletdriehoek vermindering van stressgerelateerde klachten
  zoals (over)spanning, ademhalingsklachten

De bedrijfstrainingen kunnen in-company gegeven worden of op de locaties in Eindhoven (Centrum of Woensel) of Helmond Brandevoort. In overleg kan een training op een andere locatie worden gegeven.

Als u interesse heeft kunt u vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aanvragen.

Sitemap | Disclaimer | 2010 – 2015 © Vivid Care